Contact & locaties

Op zoek naar een nieuwe plant of wil je een plant doneren? Heb je materialen over, wil je Plant voor Plant steunen of sponsoren? Wellicht een andere vraag? Neem contact met ons op of breng een bezoekje aan een van onze locaties.

Plantenasiel (doneren en adopteren)

Plant voor Plant bevindt zich in MEC Maarssen. We zijn elke woensdag geopend. Het asiel bevindt zicht op de zolder… de plantenzolder. Bij mooi weer staat er in tuin ook vaak een plantenkraam met adoptieplanten. Het MEC (Milieu Educatief Centrum) ligt op een prachtige, groene locatie in Maarssenbroek te Reigerskamp (naast Kinderboerderij Otterspoor). Je kunt hier planten en potten komen doneren maar ook lekker komen uitzoeken. Een afspraak maken is niet nodig. Tot plant?!

Openingstijden: woensdag van 10.00-16.00 uur

Parkeren fiets: direct voor de deur
Parkeren auto: paarkeer je auto in de buurt van Reigerskamp 199. Ga te voet verder en loop richting het park (circa 200m). Let op! Mocht er sprake zijn van zware, grote en/of meerdere doneer- of adopteerplanten, dan mag bij uitzondering met de auto tot aan de ingang van het MEC gereden worden. Volg in dit geval de bordjes naar Reigerskamp 132. Daar rijdt je een geasfalteerd wandelpad op. Ga direct links. Na 100m de bocht volgen naar links en dan na 100m de eerste rechts. Na 50m ligt het MEC aan je rechterhand. Route. Een vriendelijke verzoek om heel langzaam en rustig het laatste stuk door het park te rijden.

Doneerplekken (enkel doneren)

Lukt het je niet om op woensdag ons plantenasiel in Maarssen te bezoeken? Of misschien liever iets dichterbij je plant(en) doneren? Sinds kort hebben we diverse Plant voor Plant doneerplekken. Klik op jouw dichtstbijzijnde locatie voor adresgegevens, route en contactinformatie.

Contactformulier

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close