Contact & locaties

Op zoek naar een nieuwe plant of wil je een plant of zaailing doneren? Heb je materialen over, wil je Plant voor Plant steunen of sponsoren? Bijdragen aan onze bomenhub? Wellicht een andere vraag? Neem contact met ons op of breng een bezoekje aan een van onze locaties.

Plantenasiel (doneren en adopteren)

Plant voor Plant bevindt zich in MEC Maarssen. Hier kan je groene vrienden komen doneren én uitzoeken (boomzaailingen vanaf maart 2021). We zijn elke woensdag van 10.00-16.00 uur geopend*. Het asiel bevindt zicht op zolder… de plantenzolder. Bij mooi weer staat er in tuin ook vaak een plantenkraam met adoptieplanten. En we hebben sinds kort een bomenhub. Voor een impressie, route- en parkeerinfo, klik hier.

*Coranamaatregelen: ons plantenasiel is gewoon open. We houden 1,5m afstand. Hierdoor mag er één persoon/ gezin tegelijkertijd de plantenzolder bezoeken. Het dragen van een mondkapje is voorlopig verplicht.

Doneerplekken (enkel doneren)

Wil je een plant, stekje of boomzaailing doneren maar lukt het je niet om op woensdag ons asiel te bezoeken? Of gewoon liever iets dichterbij je plant(en) doneren? We beschikken over verschillende Plant voor Plant doneerplekken. Klik op jouw dichtstbijzijnde locatie voor adresgegevens, route en contactinformatie.

Ophaalservice

Zie je een verlaten plant ergens langs de weg staan? Of lukt het je niet om je eigen planten naar ons toe te brengen? Geen nood… we hebben een ophaalservice. Neem contact met ons op via 06 4208 2364 en een van onze vrijwilligers probeert de wees in kwestie op te halen. Geef zo duidelijk mogelijk de locatie aan ons door, zeker als het om een vondeling gaat. Het liefst met een fotootje.

Contactformulier

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close