Contact & locaties

Plantenasiel (doneren en adopteren)

Plant voor Plant bevindt zich in MEC Maarssen. Hier kun je groene vrienden komen doneren én uitzoeken. We zijn elke woensdag van 10.00-16.00 uur geopend en op de laatste zaterdag* van de maand van 10.00-14.00. Het asiel bevindt zicht op zolder… de plantenzolder. Bij mooi weer staat er in tuin vaak een plantenkraam met adoptieplanten. Voor een impressie van ons plantenasiel, route- en parkeerinfo, klik hier.

*Vanwege de feestdagen hebben we november en december 2022 samengevoegd en zijn we in deze maanden (naast de woensdagen) enkel zaterdag 3 december open. Hierdoor zijn we zaterdag 26 november en 31 december NIET geopend.

Doneerplekken (enkel doneren)

Wil je een plant, stekje of boomzaailing doneren maar lukt het je niet om op woensdag ons asiel te bezoeken? Of gewoon liever iets dichterbij je plant(en) doneren? We beschikken over verschillende Plant voor Plant doneerplekken. Klik op jouw dichtstbijzijnde locatie voor adresgegevens, route en contactinformatie.

Ophaalservice

Zie je een verlaten plant ergens langs de weg staan? Of lukt het je niet om je eigen planten naar ons toe te brengen? Geen nood… we hebben een ophaalservice. Neem contact met ons op via plantvoorplant@gmail.com (indien het dringend is, bel naar 06 4208 2364). Graag in je mail het aantal planten, inschatting grootte en woonplaats doorgeven. Foto mag!

Contactformulier

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close