Plantenasiel Maarssen

Plantenzolder

Plant voor Plant bevindt zich op de zolder van MEC Maarssen. We zijn elke woensdag geopend. Het MEC (Milieu Educatief Centrum) ligt op een prachtige, groene locatie in Maarssenbroek te Reigerskamp, naast Kinderboerderij Otterspoor. Hier staat alles in het teken van natuur, buitenspelen en duurzaamheid. Je kunt hier planten en potten doneren maar ook lekker komen uitzoeken… adopteren, dus. Een afspraak maken is niet nodig. Neem gerust je (klein)kinderen mee, want er is van alles te doen*. Tot plant?!

Openingstijden: iedere woensdag van 10.00-16.00 uur

*Update 12 december 2020 – Vanwege aangescherpte coronamaatregelen sluit MEC Maarssen tijdelijk haar deuren waardoor de plantenzolder voorlopig niet publiekelijk toegankelijk is. De online adopties gaan wel gewoon door. Mocht je als een van de gelukkigen uit de bus komen, dan kun je op woensdag tussen 10.00-16.00 uur je plant komen ophalen. We dragen hem dan buiten, onder het afdakje, aan je over. Lukt het niet op woensdag, bel ons voor het maken van een afspraak om je plant op een andere moment bij onze doneerplek in Waterstede in Maarssenbroek op te halen. Je kunt contant of via een tikkie (betaalverzoek) betalen. Mocht je een plant of boomzaailingen willen doneren dan kan dat ook op de woensdag of op een ander moment bij een van onze doneerplekken. Tot plant?!

Parkeren fiets: direct voor de deur
Parkeren auto: parkeer je auto in de buurt van Reigerskamp 199 of 132. Ga te voet verder en loop richting het park (circa 200m). Let op! Mocht er sprake zijn van zware, grote en/of meerdere doneer- of adopteerplanten, dan mag bij uitzondering met de auto tot aan de ingang van het MEC gereden worden. Volg in dit geval de bordjes naar Reigerskamp 132. Daar rijdt je een geasfalteerd wandelpad op. Ga direct links. Na 100m de bocht volgen naar links en dan na 100m de eerste rechts. Na 50m ligt het MEC aan je rechterhand. Route. Een vriendelijke verzoek om heel langzaam en rustig het laatste stuk door het park te rijden

<span>%d</span> bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close