Plantenasiel Maarssen

Plantenzolder

Plant voor Plant bevindt zich op de zolder van MEC Maarssen. We zijn elke woensdag geopend. Het MEC (Milieu Educatief Centrum) ligt op een prachtige, groene locatie in Maarssenbroek te Reigerskamp, naast Kinderboerderij Otterspoor. Hier staat alles in het teken van natuur, buitenspelen en duurzaamheid. Je kunt hier planten en potten doneren maar ook lekker komen uitzoeken… adopteren, dus. Een afspraak maken is niet nodig. Neem gerust je (klein)kinderen mee, want er is van alles te doen. Tot plant?!

Openingstijden: iedere woensdag van 10.00-16.00 uur en laatste zaterdag* van de maand van 10.00-14.00 uur. (*Vanwege de feestdagen hebben we november en december 2022 samengevoegd en zijn we in deze maanden (naast de woensdagen) enkel zaterdag 3 december open. Hierdoor zijn we zaterdag 26 november en 31 december NIET geopend.)

Parkeren fiets: direct voor de deur
Parkeren auto: parkeer je auto in de buurt van Reigerskamp 199 of 132. Ga te voet verder en loop richting het park (circa 200m). Let op! Mocht er sprake zijn van zware, grote en/of meerdere doneer- of adopteerplanten, dan mag bij uitzondering met de auto tot aan de ingang van het MEC gereden worden. Volg in dit geval de bordjes naar Reigerskamp 132. Daar rijdt je een geasfalteerd wandelpad op. Ga direct links. Na 100m de bocht volgen naar links en dan na 100m de eerste rechts. Na 50m ligt het MEC aan je rechterhand. Route. Een vriendelijke verzoek om heel langzaam en rustig het laatste stuk door het park te rijden

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close