Trees for All partner

Voor het aanplanten van nieuwe bomen werken we samen met Trees for All. Ze willen net als wij, een groene en gezonde aarde doorgeven. Dit doen ze door bomen te planten en bestaande bossen te herstellen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Ze werken vaak samen met Staatsbosbeheer. Voor elke boom die we door hen laten aanplanten, ontvangen we een certificaat. Sinds augustus 2020 zijn we officieel partner van Trees for All.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close