Doneerplek Maarssen-Dorp

Wil je een plant of stekje doneren maar lukt het je niet om op woensdag ons asiel te bezoeken? Of gewoon liever iets dichterbij je plant(en) doneren? Sinds kort hebben we verschillende Plant voor Plant doneerplekken. Zo ook eentje in Maarssen-Dorp.

Woon je in Maarssen-Dorp of ben je in de buurt en heb je een plant die je weg wilt doen? Breng hem naar Lianne Smits op de Dr. Plesmanlaan 4 (vlakbij het stort). Lianne is daar onlangs op vrijwillige basis en uit liefde voor planten en natuur een Plant voor Plant plantendoneerplek begonnen. Lianne knapt ze indien nodig op en zorgt ervoor dat ze naar ons asiel worden gebracht waarna ze ter adoptie worden aangeboden. Met de donaties planten we nieuwe bomen aan.

Voor meer informatie en adresgegevens, klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close