Doneerplek in Loenen

De eerste externe Plant voor Plant-doneerplek een feit! Woon je in Loenen en heb je een plant die je weg wilt doen? Breng hem naar Janny Tukker op de Henegouwenlaan 12. Janny is daar onlangs op vrijwillige basis en uit liefde voor de natuur een Plant voor Plant plantendoneerplek begonnen.

Margot, vrijwilliger bij Plant voor Plant: “Ik ben heel blij dat Janny ons vanuit Loenen gaat helpen. Ik vind het zo zonde als er planten en -spullen onnodig in de prullenbak verdwijnen. Een doneerplek in de buurt maakt het voor de Loenenaren een stuk makkelijker en laagdrempeliger om een groene vriend te doneren. Indien brengen lastig is, dan kunnen ze ook in overleg worden opgehaald. Janny zorgt ervoor dat de planten naar ons asiel gebracht worden waarna ze ter adoptie worden aangeboden.”

Voor meer informatie en adresgegevens, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close