(Boom)hub jij mee?

HIEP, HIEP, HIEP EEN HUB! We gaan het gewoon doen… Plant voor Plant, MEC Maarssen en MeerBomenNu slaan de handen ineen en starten in de moestuin van het MEC een heuse bomenhub.

Van november tot en met maart 2021 roepen we mensen uit Stichtse Vecht en omstreken op om naast kamerplanten ook boomzaailingen te doneren én te adopteren… oftewel om op eigen grond of terrein bomen aan te planten. Samen met vele andere initiatieven, willen we dit voorjaar in Nederland voor ruim 1 miljoen extra bomen gaan. In onze hub verwachten we zo’n 500 zaailingen kwijt te kunnen. Maar wellicht komt er de komende tijd nog wel extra ruimte bij?! We gaan het zien en elke extra boom die met zijn wortels de aarde in gaat, is er een. Met dit initiatief willen we groene bewustwording creëren, CO2 compenseren, klimaatverandering vertragen en biodiversiteit stimuleren.

Kijk voor meer informatie op www.plantvoorplant.nl/bomenhub/ en www.meerbomen.nu. Houd ook zeker de komende tijd onze kanalen in de gaten. Het belooft een mooi, groen en circulair avontuur te worden. Hub jij met ons mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close