Hieperdeplant: een katoenen jubileum!

Wat begonnen is met een verpieterde plant uit een groene kliko, is in een jaar uitgegroeid tot een groen en duurzaam initiatief in de vorm van een heus plantenasiel.

Op dit moment heeft Plant voor Plant zo’n 260 planten in het asiel staan. Het afgelopen jaar hebben 149 planten een nieuw thuis gevonden waarmee 158 nieuwe bomen kunnen worden aangeplant. We hebben maar liefst zeven vrijwilligers die meehelpen met het verzorgen en ophalen van de planten. Genoeg redenen dus om ons katoenen jubileum te vieren! En dat doen we op woensdag 5 februari van 10.00-15.30 uur op de plantenzolder in MEC Maarssen met (katoenen) slingers, een drankje, wat lekkers en een plantenloterij waarmee iedere bezoeker kans maakt op een plant of groen tijdschrift naar keuze. Ben je er ook bij? Trek wel een warme trui aan want het is deze dag ook Warmetruiendag in het MEC. Hiermee vragen we aandacht voor CO2 reductie door zuiniger met energie om te gaan. De verwarming staat dus een paar graden lager, maar dat mag de pret niet drukken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close