Plantenzolder blijft gesloten maar online adopties gaan weer van start

Ook Plant voor Plant in MEC Maarssen heeft vanwege Corona eind maart haar deuren gesloten. De Plantenzolder kan tijdelijk helaas dan ook niet worden bezocht. De aanwezige asielplanten worden goed verzorgd maar kunnen niet ter plekke geadopteerd worden.

Goed nieuws want we gaan wel weer rustig aan met onze online adopties beginnen… onze Plantenzolder staat namelijk bommetjevol! De adoptieprocedure blijft hetzelfde maar de donaties zullen via een open betaalverzoek geschieden én je plant zal op afspraak (binnen een straal van 5km) per bakfiets bij je thuisbezorgd worden.

Heb je een groene vriend die je wilt doneren? Planten kunnen wel gewoon op woensdag tussen 10.00-16.00 uur in de tuin van MEC Maarssen of op andere dagen bij Margot thuis voor de deur neergezet worden.

Tot plant! Groetjes van alle Plant voor Planters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close