Een nieuw begin

Na twee maanden sluiting, zijn we met onze vrijwilligers (op afstand) weer begonnen. Verpotten, opruimen en een lekkere voorjaarsschoonmaak… heerlijk!

Henri en Stephanie in de MEC-tuin bij de buiten asielplanten.

De zolder blijft voorlopig nog wel voor publiek gesloten maar in de tuinen van MEC Maarssen ben je van harte welkom*. Je kunt dus met gerust hart en naar hartenlust op de woensdagen van 10.00-16.00 uur weer planten komen brengen. Tevens zal er een plantenkraampje worden ingericht waaruit je planten en potten kunt adopteren. Hopelijk tot plant en op weer nieuwe plantenenergie!

Groetjes van alle Plant voor Planters.

*Er mogen maximaal 10 volwassenen tegelijkertijd in de MEC-tuin vertoeven. Kinderen mogen uiteraard ook mee. Houd rekening met de 1,5 meterafstandregel. Mocht je een plant willen adopteren, dan kun je je donatie middels een open (zelf in te vullen) betaalverzoekje voldoen. Helaas kan er niet gebruik worden gemaakt van het toilet. Dus zorg dat je voor je bezoek je eigen kleinste-kamertje-in-je-huis, heb bezocht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close