Help mee

Milieuproblematieken zijn groot en ingewikkeld, maar iedereen kan op zijn eigen manier bijdragen. Samen kunnen we de wereld en dus ook onze eigen gemeente groener, mooier en schoner maken. Stap voor stap, Plant voor Plant… boom voor boom. Wat kan jij doen?

…als particulier

Doneer zaailingen

Zie je boomzaailingen in je tuin staan? Heb je er zelf een opgekweekt of gestekt? Breng hem naar een van onze bomenhubs of doneerlocaties bij jou in de buurt. Wil je ons helpen bij het stekken van Vlinderstruiken, Vijgen, Druiven, Vlieren, etc. Neem contact met ons op!

Help met oogsten

Zin om in de buitenlucht je handen uit de mouwen te steken en bij te dragen aan dit initiatief door zaailingen te oogsten of in te kuilen?

Plant een boom in je tuin

Bomen maken een tuin of terrein zoveel mooier en diverser. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel nuttig. Tegel eruit, boom erin!

…als groenexpert, terreinbeheerder, land(goed)eigenaar of agrariër

Identificeer boomsoorten

We zijn op zoek naar mensen die in staat zijn zaailingen zonder blad te herkennen en die ons tijdens oogst- of inkuildag willen helpen.

Faciliteer een oogstplek

Ben jij een terreinbeheerder of land(goed)eigenaar en wil je jouw stuk grond een dag openstellen zodat wij zaailingen kunnen oogsten? Heel graag!

Faciliteer een bomenhub

Om zaailingen gedurende de winter tijdelijk op te slaan, zijn we op zoek naar percelen in en rondom Stichtse Vecht. Weet jij een goede locatie?

Plant bomen aan

Mocht je een stuk grond bezitten of beheren en in groten getale bomen willen aanplanten, neem contact met ons op. Draag zo bij aan vergroening en CO2 reductie.

…als school, vereniging, instantie of bedrijf

Word sponsor

Kruiwagens, scheppen, handschoenen, een koffiezetaparaat, thermoflessen, versnaperingen of een aanhangwagen… nieuw of tweedehands? We kunnen het goed gebruiken! Zie je mogelijkheden om ons te sponsoren?

Plant bomen aan

Mocht je een stuk grond bezitten of beheren en (in grotere getale) bomen willen aanplanten, laat het ons weten. Draag bij aan vergroening en CO2 reductie.


Wil je helpen, maar weet je niet goed hoe of heb je een ander idee?


%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close