Help mee

Milieuproblematieken zijn groot en ingewikkeld, maar iedereen kan op zijn eigen manier bijdragen. Samen kunnen we de wereld en dus ook onze eigen gemeente groener, mooier en schoner maken. Stap voor stap, Plant voor Plant… boom voor boom. Wat kan jij doen?

…als inwoner

Doneer een zaailing

Zie je een boomzaailing staan? Of heb je er zelf een opgekweekt of gestekt? Breng hem naar onze bomenhub óf een van onze doneerlocaties. 

Help met oogsten en inkuilen

Zin om dit najaar buiten je handen uit de mouwen te steken en bij te dragen aan dit initiatief door zaailingen te oogsten of in te kuilen?

Plant een boom in je tuin

Bomen maken een tuin zoveel mooier en diverser. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel nuttig. Tegel eruit, boom erin!

…als groenbeheerder of -expert

Identificeer boomsoorten

We zijn dringend op zoek naar mensen die in staat zijn zaailingen zonder blad te herkennen en die ons tijdens oogst- of inkuildag willen helpen.

Faciliteer een oogstplek

Ben jij een terreinbeheerder of land(goed)eigenaar en wil je jouw stuk grond een dag openstellen zodat wij zaailingen kunnen oogsten? Heel graag!

Faciliteer een boomhub

Om zaailingen gedurende de winter tijdelijk op te slaan, zijn we op zoek naar percelen in en rondom Stichtse Vecht. Weet jij een goede locatie?

…als school, vereniging, terreinbeheerder, land(goed)eigenaar, boer of bedrijf

Faciliteer een boomhub

Om zaailingen gedurende de winter tijdelijk op te slaan, zijn we op zoek naar percelen in en rondom Stichtse Vecht. Beschik je over een stuk grond?

Word sponsor

Naamlabels, scheppen, versnaperingen of een aanhangwagen… we kunnen het goed gebruiken! Zie je mogelijkheden om ons te sponsoren?

Plant massaal bomen aan

Mocht je een stuk grond bezitten of beheren en in groten getale bomen willen aanplanten, neem contact met ons op. Draag bij aan vergroening en CO2 reductie.


Wil je helpen, maar weet je niet goed hoe?


%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close